Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Luxusní pergola BRERA s italským designem od firmy Maron

Luxusní pergola BRERA se střechou tvořenou posuvnými lamelami skýtá velkou variabilitu ohledně prostupu slunečních paprsků. Využijte čas strávený venku na maximum.

Firma Maron realizovala stínění luxusního bytu a terasy v Praze Strašnicích. Manželé si tento byt od finského developera YIT pořídili, když se na důchod přestěhovali z Holandska do Prahy. Jde o prostorný střešní byt v 6. patře s velkou terasou a krásným výhledem na Prahu.

Zákazníci se rozhodli pro naši pergolu BRERA, aby si tak prodloužili strávený čas venku, téměř za jakéhokoliv počasí.

Pergola BRERA je tou nejluxusnější pergolou z naší nabídky. Má posuvnou střechu s hliníkovými lamelami a skýtá velkou variabilitu ohledně nastavení prostupu slunečních paprsků. Po uzavření je samozřejmě odolná vůči dešti a má integrovaný odtokový systém. Hliníková konstrukce i střecha bez problémů vydrží i velmi silný vítr.

Realizace pergoly byla vcelku náročná. Překvapivě se ukázalo, že vůbec nejtěžším úkolem bylo, pergolu na terasu dostat. Celý bytový dům je totiž obklopen soukromými pozemky, takže běžnou plošinu nebo jeřáb nebylo možné použít. Nakonec jsme museli získat povolení od majitele soukromého pozemku a objednat jeřáb s extrémně dlouhým vyložením. Následná montáž již byla pro naše zkušené montéry hračkou.

Italský design v antracitové barvě krásně ladí s venkovními žaluziemi typu Z, které jsme manželům instalovali na okna bytu. Žaluzie i pergolu ovládají dálkovými ovladači.

Líbí se vám naše realizace? Obraťte se nás www.maron.cz.

Pergola Brera

 
 
Reklama