Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

NOVÁ VERZE PROFIKALKULÁTORU RIGIPS pro ještě snadnější projektování suché výstavby

Hledáte vhodné konstrukce pro váš projekt? Potřebujete zjistit, jaký materiál budete potřebovat a kolik to celé bude stát? Opověď na tyto otázky naleznete v programu Rigips Profikalkulátor. Nyní v nové, vylepšené verzi.

Profesionální kalkulační systém Profikalkulátor je volně přístupný pro všechny uživatelé, kteří plánují suchou výstavbu. V databázi programu snadno naleznete široké portfolio konstrukcí Rigips s detailním popisem jejich deklarovaných vlastností. Stačí si zvolit požadovaný druh konstrukce a za pomocí podrobných filtrů snadno naleznete to nejlepší řešení pro váš projekt. Všechny konstrukce jsou opatřeny detailním popisem, včetně technického listu a montážního návodu ve formátu PDF a CAD výkresů.

Konstrukce se pravidelně aktualizují podle nejnovějších norem a inovací, takže máte k dispozici konstrukce, které odpovídají nejnovějším standardům.

Co je v Profikalkulátoru nového?

  • Optimalizované zobrazení pro mobily a tablety.
  • Možnost uložit si vlastní preferované nastavení filtrů.
  • Možnost ukládat si své často používané konstrukce do „Oblíbených konstrukcí“.
  • Vyhledávání i podle alternativních označení konstrukcí.
  • Propojení na sborník prací podle sborníkového čísla konstrukce.
  • Propojení s akustickou aplikací, kde je možné zažádat o akustický posudek.

Pokud si při kalkulaci nebo při výběru konstrukce nebudete jistí, neváhejte kontaktovat Technickou a obchodní podporu Rigips na e-mailu: ctp@rigips.cz či přes jednoduchý formulář.

NOVÁ VERZE PROFIKALKULÁTORU RIGIPS


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...

 
 
Reklama