Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zajímavosti pro návštěvníky veletrhu Střechy Praha 2022

Jste zvědavi, co pro Vás chystají vystavovatelé na veletrhu Střechy Praha 2022? Těšit se můžete na opravdu bohatý přednáškový program a atraktivní praktické ukázky a soutěže, z nichž vybíráme:

Na stánku společnosti SATJAM (Hala 3, stánek č. 308) bude probíhat soutěž o hliníkovou střechu SATJAM Taurus - 120 m2 dvoumodulových tašek dle výběru!

Společnost STŘECHY COMAX (Hala 3, stánek č. 303) připravila slosování o kvalitní hliníkovou krytinu na rodinný dům zdarma - výherce si bude moci vybrat z 6 tipů krytiny COMAX, včetně novinky KLIK 31 s pokročilou technologií zámku, a až 23 barevných odstínů, se zárukou až 75 let. 

Na stánku PREBENA CZ (Hala 4, stánek č. 406) můžete každý den vyhrát mobilní akumulátorový kompresor (včetně nabíječky a baterie 5.0A). A navíc se zapojit do hlavního slosování o novinku, a to hybridní hřebíkovačku PKT- HYBRID do 100mm.

Společnost Mafell připravila ve spolupráci s firmou Sema, Prebena a Metabo inspirativní praktické ukázky v hale 4. Těšit se můžete na ukázku výroby částí dřevěných konstrukcí s použitím softwaru Sema a elektronářadí Mafell, dále na projekt a realizaci části štítové stěny, ukázky perfektních výsledků při použití elektronářadí Mafell v dřevostavbách a srubech a také zajímavou ukázku technologie Cordless Alliance System - jeden akumulátor pro vše.

Společnost Vinkler obchodní bude vyrábět zahradní domek pro mateřskou školku. Střední škola řemeslná Jaroměř předvede výrobu tesařsky vázaného krmelce s valbovou střechou. A denně budou probíhat soutěže zručnosti o hodnotné ceny. Hlavními cenami jsou rychloupínací svěrky firmy Mafell a pneumatická sponkovačka 2XR-ES40 na spony typu ES.

Další zajímavá témata naleznete ZDE.

Více informací


 
 
Reklama