Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Silniční mostové váhy od Menexpert, odborníka na vážní systémy

Silniční mostové váhy určené pro vážení v oblastech jako je průmysl, logistika, odpadové hospodářství, stavebnictví nebo zemědělství, slouží pro zjišťování hmotnosti vozidel s nákladem i bez nákladu.

Abyste mohli pracovat s přesnými výsledky vážení, měla by být vaše mostová váha vysoce spolehlivá. Spolehněte se na profesionální silniční mostové váhy, které najdete v portfoliu společnosti M.E.N. expert specializující se na dodávku a instalaci vážních systémů. Pokud potřebujete před nákupem mostové váhy zajistit různé možnosti a návrhy, obraťte se na odborníky z M.E.N. expert a konzultujte s nimi své plány a potřeby, abyste společně nalezli nejvhodnější řešení.

Statické a dynamické vážení od profesionálů

V oblasti silničního vážení můžete využít jak statické vážení, kdy vozidlo zastaví na nosiči břemene a v klidovém stavu je zváženo, tak dynamické vážení, které probíhá při přejíždění vozidla přes vážící můstky nebo prahy. Tento druhý typ vážení je ale velmi nepraktický.

Pro statické vážení se hodí silniční mostní váhy RODAN, jejichž konstrukce je velmi variabilní a lze ji přizpůsobit klientovi na míru. Sami si tak můžete určit jakou šířku a délku konstrukce potřebujete. Váhy využívají vysoce spolehlivé snímače zatížení Vishay a váhu lze instalovat nad nebo do úrovně terénu. Silniční mostové váhy RODAN se hodí i pro rekonstrukce starších mostových vah. Pokud potřebujete rychlou instalaci a zprovoznění, lze tyto váhy osadit do druhého dne.

Jděte na to chytře a využijte zkušenosti s prodejem, návrhem, montáží a servisem od specialistů na silniční mostové váhy.

Silniční mostní váhy


M.E.N. expert s. r. o. - vážní systémy na míru vašemu podnikání
logo M.E.N. expert s. r. o. - vážní systémy na míru vašemu podnikání

Zajišťujeme prodej, instalaci a servis vážních systémů. S výběrem vhodného zařízení vám poradíme a připravíme ho na míru vašich potřeb. Naše společnost je členem unie výrobců vah a disponujeme certifikátem ČSN EN ISO 9001:2001.

 
 
Reklama