Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aktualizace 4MCAD 21

CAD programy 4M jsou pro svůj vynikající poměr ceny a výkonu stále oblíbenější mezi profesionály v technických oborech od projektantů po výrobní a dodavatelské společnosti.

K českému uživatelskému prostředí přidává aktualizace z října 2021 možnost zadávat více než 100 příkazů v češtině také pomocí klávesnice. Donedávna byly na klávesnici k dispozici pouze příkazy anglické. Dalším drobným, ale užitečným vylepšením je předdefinovaný styl tisku Greyscale.ctb pro tisk v odstínech šedi. Aktualizace také opravuje chyby nahlášené uživateli pro prvním vydání verze 21. Zákazníci s licencemi 4MCAD verze 21 mají aktualizaci zdarma.


CAD programy 4M pracují ve formátu DWG a k jejich výhodám patří také skutečnost, že jsou dodávány jako trvalé licence. Ceny začínají na částce 3700,- Kč bez DPH za verzi Classic. Velmi oblíbená je ale také verze Professional, která za cenu 6900,- Kč bez DPH obsahuje mnoho zajímavých funkcí jako jsou 3D tělesa a plochy, importy a exporty do vícero CAD formátů či možnost aktivace licence na dvou zařízeních uživatele.


Díky standardnímu uživatelskému prostředí je přechod na 4MCAD zpravidla jednoduchý pro uživatele jiných CAD programů. Příznivé ceny a uživatelská podpora v češtině, ale umožňují vstoupit do světa CAD programů i začátečníkům.


Aktuální verze 4MCAD 21 čeká, až ji zdarma vyzkoušíte!

4M CAD 21


 
 
Reklama