Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Efektivní projektování: Plugin Schöck Isokorb® pro software Tekla

Společnost Schöck nyní poskytuje uživatelům softwaru Tekla Structures pro BIM (informační model budovy) výkonné knihovny produktů a aplikace pro projektování.

Společnost Schöck poskytuje uživatelům softwaru Tekla Structures pro BIM výkonné knihovny produktů a aplikace pro projektování.

Přes tento plugin lze navolit "objekty" Isokorb® a vložit je do informačního modelu budovy. Tyto objekty se skládají z komplexního modelu 3D a aktuálního datového záznamu s produktovými vlastnostmi. Produktové vlastnosti jsou jako atributy součástí sdílených dat a díky připojení k webové službě vždy aktuální. Uživatel může tyto atributy rozšířit dle svých požadavků nebo je propojit se svými uživatelsky definovanými atributy (tzv. mapping). Uživatelé tak mohou hodnoty z našich produktových vlastností automaticky převzít pro jiné případy použití v softwaru Tekla.

Technickým předpokladem je připojení k internetu, protože aktuální data k prvkům Isokorb® jsou neustále aktualizována a dodávána prostřednictvím webové služby.

Přehled výhod:

  • Přímé vložení produktu do modelu budovy Tekla
  • Průběžná aktualizace dat díky napojení na webovou službu
  • Možnost propojení (mapping) uživatelsky definovaných atributů
  • Volba produktů pomocí filtru a textového vyhledávání
  • Optimalizace modelů pro tento účel

Jak lze získat tento plugin?

Software Tekla poskytuje svým zákazníkům obsah BIM zdarma v úložišti dat Tekla Warehouse. Zde mohou uživatelé vyhledávat, importovat, instalovat a interně, jakož i globálně uvolňovat data. Plugin Isokorb® je Vám nyní k dispozici na stránce Tekla Warehouse společnosti Schöck. Uživatelé softwaru Tekla jsou v úložišti Warehouse průběžně informováni o novinkách, jako je např. náš plugin Isokorb®.

Plugin Isokorb®


Schöck-Wittek s.r.o.
logo Schöck-Wittek s.r.o.

Ať již se jedná o novostavby nebo o sanace: Společnost Schöck nabízí progresivní stavební řešení a systémy, které splňují nejrůznější požadavky z hlediska stavebně-fyzikálního, statického i konstrukčního.

 
 
Reklama