Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Snímače sil Zemic - rozvíjejte svou firmu s přesnými údaji

Vybavit firmu spolehlivými snímači sil založenými na kvalitní konstrukci a přesném měření je dobrou cestou, jak mít pod kontrolou dané procesy vážení.

Snímače sil Zemic vám umožní moderní, automatizované a efektivní řízení i vyhodnocování.

Příklady využití snímačů sil Zemic v praxi
Využití snímačů sil je široké. Hodí se pro maloobchod, zemědělství, lékařství, silniční, námořní i leteckou dopravu nebo pro využití u výtahů.

●        Snímače sil Zemic jsou vhodné pro palubní vážení u nákladních automobilů. Díky snímačům hmotnosti budete mít pod kontrolou hmotnost nákladu a nebudete muset řešit přetížení vozu.

●        V oblasti stravování se snímače sil Zemic využívají jako senzory vážení pro kontrolu dávkování a sledování hmotnosti.

●        V moderních společnostech, kde je využívána robotika, se snímače Zemic uplatňují jako součásti integrované do autonomních mobilních robotů. Díky této optimalizaci se zvyšuje produktivita v logistických a průmyslových oblastech.

●        Také lékařské prostředí dokáže využít výhody snímačů sil Zemic. Lůžka vybavená snímači sil pomáhají kontrolovat zátěž působící na pacienta vystaveného různému náklonu lůžka a následně navrhovat optimální léčebný proces na základě přijatých údajů.

I v řadě dalších oborů přinášejí snímače sil Zemic nové možnosti rozvoje. Objevte ty své.

Nabídka tenzometrických snímačů


Manat s.r.o. - tenzometrické snímače zatížení
logo Manat s.r.o. - tenzometrické snímače zatížení

Snímače zatížení jsou důležitou součástí všech vážních systémů. Jejich úkolem je převod mechanické síly na elektronické zobrazení. Naše společnost se zaměřuje na poskytnutí širokého sortimentu tenzometrických snímačů zatížení a potřebného příslušenství.

 
 
Reklama