Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Online konference BOLD FUTURE na téma udržitelného stavitelství

Do českého prostředí přichází sílící světový trend - udržitelné stavitelství. Nová výstavba se začíná koncipovat v širších souvislostech, klade se důraz na chytré umisťování budov do území a k lokálním podmínkám se přistupuje citlivěji. 27. dubna a 11. května se uskuteční první dvě části z cyklu online konferencí, na které vás zve Frank Bold spolu s partnery.

Očekávání a nároky na stavební projekty se v souvislosti s transformující společností, proměnou ekonomiky, novými technologiemi a environmentální krizí dramaticky mění a udržitelnost se stává základním předpokladem, nikoliv mimořádností.

Chcete se dozvědět více o trendech v udržitelném stavitelství? Ať už zastupujete samosprávu, věnujete se architektuře nebo developmentu a hledáte inspiraci pro svou práci, jste na správném místě. Nabídneme vám inspirativní vize, představíme trendy a praktické case studies. Cyklus webinářů pořádaný Frank Bold v rámci série BOLD FUTURE vám pomůže zorientovat v nových výzvách územního plánování, rozvoje měst a developmentu.

První dvě online konference z cyklu BOLD FUTURE: Směle o budoucnosti udržitelného stavitelství - vize, trendy, case studies se uskuteční 27. dubna a 11. května vždy ve dvouhodinových blocích od 10:00 a od 12:30. Divácká účast a registrace je zdarma.

Registrujte se!


Frank Bold Advokáti, s.r.o.
logo Frank Bold Advokáti, s.r.o.

Advokátní kancelář Frank Bold Advokáti je přední českou advokátní kanceláří se specializací na stavební a energetické právo. Typické zakázky: územní plánování, povolování staveb, práva výrobců energie z obnovitelných zdrojů.

 
 
Reklama