Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pořádek v garáži: Kvalitní kovové regály to zařídí

Nepamatujete si na den, kdy byste v garáži o něco nezakopli, případně hledali dlouhou dobu kleště, šroubovák nebo jiné nářadí? Pokud ano rozhodně nastal čas s tímto problémem něco udělat.

Dosáhnout v této místnosti skutečného pořádku není nijak složité. Ne, nemusíte hned kupovat spousta různých skříní. Vystačíte si s pořízením elegantního regálového systému. Kovové regály jsou dnes velmi kvalitní a v jakékoli garáži pomohou vytvořit takřka dokonalý soulad. Nač si dávat pozor při jejich pořízení?

Kvalitní a pevná konstrukce

Zapomeňte na staré regály ze dřeva nebo modely z kovu, které se postavily, ale poté už je nebylo možné přenést na jiné místo? Pokud ano, pak rychle na takovéto představy zapomeňte. Moderní kovové regály se vyznačují maximální pevností při minimální hmotnosti. Počítejte s tím, že takovéto regály se nebudou nijak hýbat ze strany na stranu a bez problémů na ně můžete uložit takřka jakýkoli materiál. Jejich nosnost se totiž pohybuje klidně i okolo 300 kg na jednu polici.

Jednoduché sestavení

Žádné stěhování kompletních regálů zvenčí do garáže a podobně. Celý systém přijde v balíku, který se jen rozbalí. Následně už dáte celý regálový systém velmi jednoduchým způsobem dohromady. Volit je možné bezšroubové nebo klasické šroubové variace. Záleží na tom, jaké konkrétní regály byste chtěli v dané garáži mít. Bez problémů s nimi využijete veškeré místo. Systém je možné bez potíží namontovat také do rohu místnosti, což je velmi výhodné.

Stylový design zaručen

Regály jsou opatřené kvalitním povrchovým nátěrem. Ten je samozřejmě maximálně odolný vůči oděru a také otěru. Bez problémů si celý regálový systém vyladíte takovým způsobem, že bude dokonale korespondovat s garáží, její výmalbou a designem. O nic složitého se rozhodně jednat nebude.

Více informací

 
 
Reklama