Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sázka na ekonomiku anebo hlavní přednosti plechové garáže

Mít auto v garáži nemusí být nijak extrémní luxus, jak by se na první pohled mohlo zdát. Rozhodně není hned nutné stavět si klasickou zděnou garáž. Ta je sice z hlediska konstrukce, prostoru a konečného využití výbornou volbou, nicméně její výstavba je vcelku finanční náročná.

I proto není od věci vsadit na garáž plechovou. Ta nabídne také velkorysé možnosti. My se na její hlavní přednosti zaměříme v následujících řádcích. Rozhodně je třeba říct, že se nejedná o vůbec špatnou volbu.

Vysoká kvalita materiálu

Určitě si přejete zakoupit garáž, která vydrží velmi dlouhou dobu. S tou plechovou si můžete být jistí. Vždyť je vyrobená z vysoce kvalitního kovu a plechových součástí. Konstrukce je bytelná a dokáže odolat větru i dlouhodobější nepřízni počasí či jeho prudkým změnám. Především u plechové garáže STALCONCEPT si můžete být vysokou kvalitou a bytelností rozhodně jistí.

Rychlé postavení

Jestliže budete chtít postavit klasickou zděnou garáž, můžete si být naprosto jistí tím, že vám to bude trvat klidně i několik měsíců. U plechových modelů je situace jiná. Stačí několik hodin a je hotovo. Pak už můžete jen slavnostně vjet se svým vozem do jejích útrob.

Spousta zajímavých doplňků

Na nějaký unifikovaný model garáže raději zapomeňte. Ideální volbu představuje moderní plechová garáž vyznačující se několika důležitými prvky. Základem může být třeba praktická sedlová střecha, případně střecha se spádem na jednu či druhou stranu. Zapomenout nelze ani na další doplňkové dveře nebo okna, ta nabídnou v interiéru garáže dostatek světla.

Vsaďte na kvalitní značku

Výbornou volbou jsou plechové garáže značky STALCONCEPT. Vyznačují se nejenom maximální kvalitou použitého materiálu, ale také provedením v nejrůznějších barevných odstínech.

 
 
Reklama