Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak zlepšit akustiku v interiéru a zkvalitnit tak svou audiovizuální tvorbu?

Pokud ve svém bytě, domě či improvizovaném studiu pořizujete hudební nahrávky nebo z něj přenášíte živá vysílání, jistě předpokládáte, že svému publiku poskytujete kvalitní obsah a příjemné dojmy.

Realita ovšem může být tomuto očekávání vzdálená, pokud nemáte v interiéru výbornou akustiku.

Vylepšete si studio nebo zkušebnu akustickou pěnou a vaše hudba, zpěv, podcasty, živá vysílání či youtube videa budou mít o poznání lepší kvalitu. Akustické pěny Guttasilent jsou speciální polyuretanové desky vyvinuté ke zlepšování akustický podmínek v interiérech. Využití naleznou jak v již zmíněných prostorech, tak v kinosálech, call centrech, dílnách i výrobních závodech, hudebních klubech a učebnách, kde zajistí ideální akustiku.

Akustické pěnové desky Guttasilent jsou pevné, lehké, pružné, zajišťují efektivní absorpci zvuku, který neodrazí, ale pohltí, čímž účinně sníží dobu dozvuku a díky tomu zvýší divákovi kvalitu poslechu hudby i srozumitelnost mluveného slova. Manipulace a instalace akustických panelových pěn je velmi snadná, dají se lepit na stěny a stropy pomocí kontaktního lepidla.

Myslete na to, že dobrá akustika má podstatný vliv na vaši tvorbu a s ní spojenou úspěšnost u publika.

Kompletní nabídku akustických pěn a desek Guttasilent pro různé použití najdete v eshopu www.guttashop.cz.

 
 
Reklama