Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrh bude! Nenechte si ujít první Stavební veletrh v on-line prostředí

22.–23. ledna 2021 se uskuteční první Stavební veletrh on-line. Veletrh je určený pro každého, kdo se zajímá o bydlení, plánuje stavět či rekonstruovat a vybírá tu pravou firmu.

Návštěvníci se můžou těšit na virtuální stánky, živé video hovory s odborníky, poradenství, veletržní slevy a mnoho dalšího. To vše z pohodlí domova, on-line a zdarma.

  • Kdy bude veletrh? V pátek a v sobotu od 9 do 18 hodin, 22. – 23. ledna 2021
  • Kde se koná? Na www.velon.cz.
  • Jak se zaregistrujete? Vstup je zdarma po vyplnění základních údajů. Počet vstupenek je omezen. Registrujte se!

Návštěvníci se mohou těšit na desítky předních firem z různých oblastí stavebnictví, od materiálů a technologií, přes vybavení až po realizační firmy (například Xella, KM Beta, Heluz, Rehau, Isotra, Narex, Fenix, Schiedel, Novatop, RD Rýmařov, Domy Atrea atd.). Odborné poradenství budou poskytovat partneři veletrhu, mezi které patří Asociace dodavatelů montovaných domů, Centrum pasivního domu, Cech kamnářů, Cech topenářů a instalatérů, Klast Česká peleta, Svaz podnikatelů ve stínící technice, Česká fotovoltaická asociace a Česká komora lehkých obvodových plášťů.

Na virtuálních stáncích jednotlivých firem budou po celou dobu konání veletrhu k dispozici odborníci, se kterými bude možné se spojit prostřednictvím soukromého video hovoru nebo jiných živých kanálů a zeptat se na vše, co návštěvníky zajímá. Na stáncích budou i foto a video galerie s ukázkami realizací nebo návody k řešení, nejčastější dotazy a tipy z praxe, podklady ke stažení a případně i veletržní vouchery se slevou.

Jedná se o pilotní projekt marketingové agentury NETION, která pomáhá stavebním firmám s marketingem již bezmála 10 let. „Zareagovali jsme na současnou situaci a vymysleli tento zcela nový koncept, který má pomoci firmám i veřejnosti ke vzájemnému propojení. Lidé chodí na veletrhy proto, že je zajímají novinky a že mají možnost v krátkém čase mluvit s více firmami a konzultovat s nimi, co potřebují. Pomáhá jim to pak v rozhodovacím procesu. Přišlo nám škoda o tuto možnost přijít, jak z pohledu firem, tak návštěvníků,“ říká Ing. Petr Novák, spolumajitel agentury.

Vstupenky na Stavební veletrh on-line jsou zdarma, návštěvník se pouze registruje prostřednictvím jednoduchého formuláře a na mobilní telefon mu následně přijde unikátní PIN kód, pomocí kterého se na veletrh přihlásí. Počet vstupenek je omezen.

Co se týče technických požadavků, k účasti na veletrhu vám stačí pouze počítač, mobilní telefon nebo tablet s dostatečným internetovým připojením. „Veletrh poběží na ověřeném serveru, který poslední měsíce podrobujeme důkladným testům. Pro video hovory máme připravené dvě platformy, jednu hlavní a druhou záložní, která se aktivuje automaticky v případě nečekaných komplikací,“ říká Ing. Viktor Heneš, spolumajitel a technický ředitel agentury NETION.

 
 
Reklama