Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

WEBER oslaví třicítku na trhu online - buďte u toho!

Přijměte proto pozvání na historicky první ONLINE oslavu třicetin Weber, která se uskuteční již tento pátek 4. 12. od 18. hodin. Stream bude dostupný na platformě youtube.

Letos přesně před 30 lety byla založena společnost Weber, dříve známá pod názvem Terranova Industrie, nyní jedna z divizí Saint-Gobain – lídra na trhu stavebních materiálů. Oslava tohoto významného výročí společnosti letos navzdory aktuální situace proběhne, a to online.

Video pozvánka

Slavte a Stavte dál s Weber

Na co se v průběhu on-line večera můžete těšit?

Budeme u virtuálního krájení dortu, odšpuntování šampusu a korunou všeho bude úžasný koncert kapely Big’O’Band a možná přijde i …. někdo další. Akci, která bude vysílána živě online a streamována i prostřednictvím ČTK, bude moderovat sám ředitel divize Weber, Ing. Robert Kazda.

Pro zajímavost ještě uvádíme, že na tuto online akci je zvána celá stavební i nestavební veřejnost, obchodní partneři, zaměstnanci, dodavatelé a další přátelé Weber a Saint-Gobain. Jedná se o naprosto unikátní akci, kdy každý může být u tohoto dalšího historického milníku historie firmy Weber.

Přijďte, všichni jste zváni!
Vivat Weber


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER

Dodavatel a výrobce vysoce kvalitních štukových a tepelně izolačních omítek, fasádních, zateplovacích a sanačních systémů, nátěrů, pastózních omítek, suchých maltových směsí, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, lepidel na obklady a dlažbu.

 
 
Reklama