Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Wienerberger se stal vítězem v soutěži Nejlepší výrobce stavebnin roku 2019

V rámci třináctého ročníku soutěže Nejlepší výrobce stavebnin roku 2019 získal cenu Ministerstva průmyslu a obchodu ČR a Svazu podnikatelů ve stavebnictví ČR výrobce cihelného systému a pálené střešní krytiny společnost Wienerberger s.r.o.


V rámci třináctého ročníku soutěže Nejlepší výrobce stavebnin roku 2019 získal cenu Ministerstva průmyslu a obchodu ČR a Svazu podnikatelů ve stavebnictví ČR výrobce cihelného systému Porotherm a střešní krytiny Tondach společnost Wienerberger s.r.o. Vyhlášení nejlepších výrobců stavebních hmot a materiálů v České republice se konalo dne 24. 9. 2020 v budově Ministerstva průmyslu a obchodu ČR v Petschkově paláci v Praze. Odborná porota posuzovala přihlášené závody a provozy průmyslu výroby stavebnin zejména podle následujících kritérií: dosahovaná kvalita, ekonomická úspěšnost, silná pozice na trhu, energetická náročnost výroby, zlepšování životního prostředí a řešení odpadového hospodářství, zavádění systémů řízení jakosti výroby, investiční činnost do výrobního zařízení v posledních třech letech, dosažená produktivita a zaměstnanost.

Společnost Wienerberger s.r.o., získala v rámci této soutěže mimořádné ocenění „Nejlepší výrobce stavebnin roku 2019 v kategorii nad 350 zaměstnanců“ za kvalitu a inovace výrobků cihelného systému Porotherm a střešní krytiny Tondach.

Hlavním posláním soutěže Nejlepší výrobce stavebnin roku 2019 je prezentovat důležitou složku stavebnictví – výrobu stavebních hmot a materiálů. Má zviditelnit a prezentovat výrobní firmy, provozy a závody průmyslu stavebních hmot v České republice, jejich progresivní a kvalitní výrobky pro stavebnictví a ukázat odborné i laické veřejnosti, že výroba stavebnin je ohleduplná k životnímu prostředí, šetrná, a přitom moderní a energeticky úsporná a přináší na trh nové, esteticky i technicky dokonalejší výrobky. Vyhlašovateli a organizátory soutěže jsou Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR a Svaz podnikatelů ve stavebnictví ČR.


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 
Reklama