Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vystavovatelé Stavebního veletrhu mají do půlky listopadu 15 % slevu

Na jaře se v termínu 17.-20.2. 2021 v areálu brněnském výstavišti představí stavební trojlístek akcí Stavební veletrh Brno, veletrh DSB – Dřevo a stavby Brno a Veletrh nábytku a interiérového designu MOBITEX. Všechny tyto tři akce zaštiťuje společný název Stavební veletrh.

Vzhledem k okolnostem aktuální situace prodlužujeme výhodné podmínky do půlky listopadu! Pro vystavovatele, kteří se přihlásí do 15. 11., platí patnáctiprocentní cenové zvýhodnění. Jak se přihlásit?

Hlavním tématem, které se bude prolínat jak výstavními expozicemi, tak i doprovodným programem a nezávislým poradenstvím je problematika trvale udržitelného stavebnictví. Chybět nebude ani úspěšný festival architektury kde se potkají architekti, projektanti i stavaři, kteří se zabývají hospodárným nakládáním se zdroji a adaptací budov na měnící se klimatické podmínky. Návštěvníci se mohou těšit na interaktivní show, kde vystavovatelé v rámci doprovodného programu předvedou své služby, kvalitu materiálu nebo přednosti svých konstrukčních systémů. Součástí veletrhu bude i prezentace činnosti cechů truhlářů, čalouníků a jiných odborných společenstev.


Veletrhy Brno, a.s.
logo Veletrhy Brno, a.s.

Největší realizátor veletrhů a výstav v České republice s více než třicetiletými zkušenostmi v oboru. Hlavními obory činnosti je poskytování obchodních (výstavářských) služeb pro podniky a pronájem vlastních nemovitostí (výstavních ploch a pavilonů). ...

 
 
Reklama