Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Slevy na stavební materiál? Díky abKupóny.cz žádný problém

Máte v plánu stavět nebo rekonstruovat svépomocí? Potom je třeba mít nejenom čas, znalosti a dovednosti, ale i stavební materiál. Ten lze díky webu abKupóny.cz získat levněji. Jak to funguje? Poradíme!

Stavba nebo rekonstrukce svépomocí je dnes velmi populární. Důvodem je hlavně úspora finančních prostředků, jelikož hodinové sazby různých řemeslníků stoupají. Ušetřit však nemusíte jenom na práci. Ukážeme si, jak se dá ušetřit také na materiálu.

O slevu si nemusíte přímo říkat

Jsou lidé, kterým zase až tak nevadí při nákupu přímo říci, že by chtěli určitou slevu. Většina lidí však taková není a přijde jim hloupé o něco takového žádat. Právě pro ně mohou být lepší volbou slevové kupony. Jasnou volbou ve chvíli, kdy kupujete stavební materiál, jsou DEK slevy. Díky existenci slevového kuponu si nemusíte o slevu individuálně říkat. Díky danému kódu ji dostanete v podstatě automaticky. Využíváte tak něco, co obchod přímo sám nabídne.

Nejenom na pár vybraných kusů

Nesrovnávejte slevové kupony s klasickými letákovými akcemi některých stavebnin. Ty sice lákají na nízké ceny, ale jen u určitých druhů zboží. Je to stejné jako letáky v supermarketu. Pár věcí nakoupíte levněji a zbytek za plnou cenu. Slevové kódy však fungují jinak. Dokážou vám ponížit celý váš nákup. Jednoduše nakupujete co je potřeba a částka k placení je snížena o slevu.

Nakoupit můžete kdykoliv

Je jasné, že během stavby nebo rekonstrukcí se nekupuje vše najednou. Stavební materiál se pořizuje postupně tak, jak je potřeba. I zde má velkou výhodu právě použití zmíněných kuponů. To proto, že jejich platnost není týden, jako u letákových akcí. Jsou to měsíce a někdy i delší období.

 
 
Reklama