Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Už ve středu startuje Stavební veletrh

Od středy 27. 2. do soboty 2. 3. 2019 se odehraje na brněnském výstavišti Stavební veletrh. Přijďte se inspirovat a získat přehled z obou stavebnictví a dřevostaveb ještě před zahájením stavební sezony!


Čekají na vás novinky, praktické ukázky, poradenství, zajímavá témata doprovodného programu, studentské soutěže, ale i soutěže nebo speciální cenové nabídky vystavovatelů připravené přímo pro vás.

Vstupenku koupíte výhodněji online - již za 100 Kč, od 15 hodiny bude navíc vstup na veletrh zcela zdarma.

Kupte výhodně vstupenku online.


Doprovodný program nabídne zajímavá témata nebo studentské soutěže

Každý den veletrhu se zaměří na jedno téma – středa 27. 2. bude věnována hospodaření s vodou, čtvrtek požární ochraně, pátek bezbariérovému bydlení a sobota zdravému bydlení.

A právě zdravé bydlení je velkým tématem, kterému je věnován celý blok přednášek a svoje speciální systémy představí i samotní vystavovatelé. Pavilon Z nabídne studentské mistrovství ČR odborných dovedností stavebních řemesel nebo soutěž Učeň instalatér.


Veletrhy Brno, a.s.
logo Veletrhy Brno, a.s.

Největší realizátor veletrhů a výstav v České republice s více než třicetiletými zkušenostmi v oboru. Hlavními obory činnosti je poskytování obchodních (výstavářských) služeb pro podniky a pronájem vlastních nemovitostí (výstavních ploch a pavilonů). ...

 
 
Reklama