Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výstava Bytová show zve na přednášky o konceptech bydlení

23. výstava nábytku, interiérů a bytových doplňků se uskuteční v Hradci Králové od 8. do 11. listopadu 2018. Návštěvníci se budou moci seznámit s materiály pro výrobu, různými styly a trendy v bydlení.

V průběhu výstavy budou k dispozici nezávislí bytoví architekti, kteří zodpoví otázky spojené s realizací bydlení a poradí s uspořádáním interiéru. Pro tuto službu je vhodné vzít si s sebou na výstavu plánek bytu, pokoje nebo půdorys domu. Velký zájem je i o odborné přednášky, které jsou také zdarma. Pro účast se, prosím, registrujte na bytovashow.cz.

Uspořádání ložnice podle Feng shui, aneb co ovlivňuje kvalitní spánek?

8. 11. 2018 v 16.30 hod. – přednášející: Mgr. Radka Ela Košíčková (dříve Hozmanová) se věnuje feng shui od roku 1998, založila Evropskou školu feng shui a pracuje jako designér interiérů, které pomáhá klientům realizovat.
Co vše ovlivňuje kvalitu spánku, jak vypadá harmonické uspořádání ložnice, položení ložnice v rámci celého půdorysu, jak správně uspořádat nábytek, jaké volit barvy, jaké volit doplňky a dekorace.
Bytová show – vystavovatel ELMAX STORE a.s., značka Brandt
Bytová show – vystavovatel ELMAX STORE a.s., značka Brandt

Promyšlený koncept bydlení

10. 11. 2018 v 14.00 hod. – přednášející: Ing. Luděk Jekl a Ing. Jan Opitz, designéři, pedagogové na Střední uměleckoprůmyslové škole HNN Hradec Králové.
Význam se mění, funkce se rozšiřují. Představení základních stavebních kamenů pro plánování účelného a stylového bydlení.
• kde domov můj? • na místo! • v jednoduchosti je krása • jen ne páté přes deváté • co ano a co ne

Bydlet ve svém a po svém budou lidé chtít neustále, mladší i starší, a budou chtít bydlet útulně, kvalitně a zdravě. Pro zájemce bude na výstavě Bytová show k dispozici také pomocník portálu ESTAV.cz – tištěná příručka JAK KOUPIT BYDLENÍ zdarma! Získáte cenné informace, jak správně postupovat při koupi a zařizování vysněného domu nebo bytu.

 
 
Reklama