Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Fermacell představí výhody systémů suché výstavby na veletrhu FOR ARCH 2018

Expozici Fermacell najdete na veletrhu v hale 5-C18 v sekci dřevostaveb. Jsme připraveni reagovat jak na dotazy koncových zákazníků, tak i projektantů a architektů. Chybět nebude ani novinka - obkladové panely fermacell Design.

Široký sortiment sádrovláknitých a cementovláknitých desek a materiálů fermacell a fermacell Powerpanel včetně podlahových prvků fermacell a protipožárních desek AESTUVER představí společnost Fermacell na zářijovém veletrhu FOR ARCH 2018, který se uskuteční od 18. do 22. září 2018 na výstavišti PVA v Praze – Letňanech.

Expozici Fermacell najdete na veletrhu v hale 5, sektor C (stánek č. 5C18) v oddělení dřevostaveb. Pracovníci největšího evropského výrobce sádrovláknitých desek tady budou prezentovat výhody systémů suché výstavby a budou připraveni reagovat jak na dotazy koncových zákazníků, tak i projektantů a architektů. Chybět nebude ani letošní novinka - obkladové panely fermacell Design, stabilní a vysoce únosné desky s finální povrchovou úpravou (barevné povrchové úpravy, dřevěné dekory, potisky a další) pro obklady konstrukcí.

Přijďte se podívat, co vše s je možné s materiály fermacell realizovat v oblasti bytové a nebytové suché výstavby, v dřevostavbách, v modulové výstavbě, podlahových systémech a dalších oblastech stavebnictví.

Budeme se těšit na vaši návštěvu!



Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 
Reklama