Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ytong na podzim ukáže inovace v technologiích rychlé výstavby

Zajímá vás, jak zrychlit a zefektivnit výstavbu a současně dodržet veškeré normy? Potkejte se s odborníky společnosti Xella CZ na odborné konferenci Ytong Dialog nebo na veletrhu For Arch.

Seznámíte se s jejich přelomovými novinkami pro velkoformátové stavění a dozvíte se řadu praktických poznatků.

Na Ytong Dialogu představíme nové příčkové panely Ytong a velkoformátové tvárnice Ytong Jumbo a Silka Tempo, včetně zkušeností z referenčních staveb. Ukážeme vám na konkrétních příkladech, jak si zjednodušit práci při projektování detailů a nastíníme také naše služby pro velkoformátové elementy. Dozvíte se také více o zdravém zateplování minerálními deskami Multipor resp. představíme ucelené systémové řešení pro vnitřní, ale i vnější zateplení a přineseme také odpovědi na nejčastěji kladené odborné dotazy našim technikům,“ říká k letošnímu programu Luděk Suchomel, marketingový ředitel společnosti Xella CZ.

Letošní For Arch bude mít obdobné zaměření – představit produktové novinky a ucelené systémové řešení. Na pražském výstavišti se Ytong bude prezentovat od 18. do 22. září opět fragmentem domu, na němž návštěvníci uvidí kompletně všechny prvky, včetně vnějších a vnitřních povrchových úprav a provedení detailů. Letošní novinkou zde bude druhý fragment prezentující řešení vnitřního i vnějšího zateplení Multipor včetně ukázky jeho aplikace. Po celou dobu veletrhu budou přítomni techničtí poradci, kteří budoucím stavebníkům mohou poradit s projektem a detaily jejich stavby. Pro návštěvníky stánku je také připravena speciální veletržní akce.


Webináře Ytongu – Statika pro rychlé a přesné projektování

Tématu statiky budou věnovány nové tři díly webinářů, které stejně jako předchozí nabídnou řadu zkušeností a rad pro efektivní projektování. V pátek 14. září vás autorizovaný statik a produktový manažer Ing. Václav Vetengl provede portfoliem komponentů Ytong a vysvětlí, jak se snadno orientovat v potřebných údajích. Budete si tak snadněji a rychleji schopni navrhnout strop i a střešní konstrukce, naučíte se tabulky pro tvorbu překladu například pro žaluziový kastlík a mnoho dalšího. Další díly naváží po novém roce a čeká nás téma statiky u svislých konstrukcí. Poslední díl bude věnován ploché střeše a dalším vodorovným konstrukcím.


Xella CZ, s.r.o.
logo Xella CZ, s.r.o.

Kompletní stavební systém Ytong nabízí ucelené řešení celé hrubé stavby i povrchových úprav. Zahrnuje tepelněizolační řadu tvárnic Lambda YQ, s níž je možné dosáhnout hodnot pasivní výstavby i jednovrstvým zděním bez zateplování.

 
 
Reklama