Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SFŽP: „V Lysé nad Labem poradíme, jak na dotace Dešťovka a Nová zelená úsporám"

Odborníci ze SFŽP budou radit na Výstavišti v Lysé nad Labem k dotacím.

O druhém zářijovém víkendu bude na výstavišti v Lysé nad Labem rušno. Výstavní haly zaplní dodavatelé a výrobci moderního vytápění, bytového vybavení, dekorací a nábytku. Bude se konat již 24. ročník oblíbené výstavy Domov a teplo 2018.

Letos poprvé bude mezi vystavovateli také infostánek Státního fondu životního prostředí ČR, kde zájemcům o dotace poradí odborníci. Současná sucha motivují k využití každé kapky vody, která spadne z nebe. A kdo by nechtěl snížit účet za energie? Zvláště, když je možné získat finanční podporu z dotačních programů Nová zelená úsporám a Dešťovka.

Pokud rekonstruujete či stavíte dům, uvažujete o solárních panelech, fotovoltaice, lepším využívání dešťové vody v domácnosti anebo podobné nízkoenergetické úpravy plánujete, určitě se na stánku zastavte. Díky dotaci můžete uspořit desítky tisíc korun z rodinného rozpočtu.

Souběžně probíhající Jiřinkové slavnosti a Festival umění budou pastvou pro smysly. A to nejen pro milovníky květin, českého skla, keramiky a porcelánu, ale obecně pro všechny, kteří mají smysl pro krásno.

Výstava Domov a teplo 2018 se koná 7. až 9. září 2018 na Výstavišti Lysá nad Labem. Otvírací doba: 9.00–17.00.

 
 
Reklama