Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak koupit bydlení - příručka investora ZDARMA na FOR HABITAT

Hodí se vám příručka investora Jak koupit bydlení? Distribuční místo najdete na veletrhu FOR HABITAT 22.-25.3. v Praze v hale č. 4, sektor A. Vstupenku si můžete rovněž stáhnout zdarma.

Jak koupit bydlení ESTAV

Na veletrhu FOR HABITAT bude k dispozici 3. aktualizované vydání, které vzniklo po změnách v podmínkách poskytování hypoték.
Příručka obsahuje otázky, které byste měli realitce, developerovi a sami sobě položit při koupi bytu nebo domu. Odpovědi totiž mají vliv na to, kolik budete dále platit za provoz a zda budete spokojeni, protože jste si za své peníze nekoupili zajíce v pytli.


Pojízdná kavárna, náš soused na veletrhu FOR HABITAT Praha 2018
Distribuční místo příručky investora Jak koupit bydlení najdete snadno v hale č. 4, sektor A, vedle stylové pojízdné kavárny.

Nezapomeňte si stáhnout vstupenku na veletrh zdarma.

O příručce Jak koupit bydlení

Nemovitost kupujete v životě jednou nebo dvakrát. Příručka je vaším pomocníkem, kterého si můžete vzít na jednání a na prohlídku nemovitosti. Otázky, odpovědi a reakce vám pak mohou ušetřit hodně peněz.
Jak získat hypotéku? Jak správně postupovat při koupi bydlení, vysněného domu nebo bytu? Na co si dát pozor při výběru? Nenechte se napálit při nákupu od realitních kanceláří. Co si ověřit před podpisem kupní smlouvy? Jaká je obvyklá cena bytu v lokalitě? Porozhlédněte se po okolí. Co se v okolí plánuje za výstavbu? Počítejte s opravami. Jaký je technický stav vybrané nemovitosti? Kolik zaplatíte za energie na vytápění? Bude potřeba měnit elektroinstalace či vodovodní potrubí?
A celá řada dalších otázek, které mají vliv na vaši budoucí spokojenost a pohodové bydlení, které finančně utáhnete.

Příručka Jak koupit bydlení byla při svém uvedení na trh oceněna odbornou porotou a získala hlavní cenu GRAND PRIX na veletrhu FOR ARCH Praha 2015.


FOR HABITAT Praha 2018, PVA EXPO PRAHA v Letňanech
Otevírací doba:
  • čtvrtek – sobota: 10.00 - 18.00
  • neděle: 10.00 - 17.00
 
 
Reklama