Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Na Stavební veletrhy přijede příští týden do Brna 827 firem

Na Stavební veletrhy a další přidružené akce přijede příští týden do Brna 827 firem z 20 zemí světa. Je to zhruba o 50 firem více než loni.

Stavební veletrhy patří k nejnavštěvovanějším akcím na brněnském výstavišti. Loni na ně přišlo přes 45.000 lidí. Stavební veletrhy začnou ve středu a potrvají čtyři dny. Novinkou je i veletrh chytrých řešení URBIS. Bude na něm 40 firem od startupů až po velké firmy jako E.On nebo Eltodo. Představí se na něm i brněnské městské firmy jako Brněnské komunikace, Teplárny Brno a další. Město je hlavním partnerem obnovení projektu, zároveň je od loňska jediným vlastníkem Veletrhů Brno.

"Urbis tu v minulosti už byl a nabízel řešení pro města a obce. Nyní je pro města a obce důležitá problematika SMART CITY. Je to nosné téma do budoucna," uvedla obchodní ředitelka Veletrhů Brno Dana Maria Staňková.

Množství akcí doplňuje nábytkářský veletrh Mobitex nebo firmy, které vyrábějí dřevostavby. Součástí veletrhů je i doprovodný program zaměřující se například na zdravé bydlení v moderní dřevostavbě nebo den energeticky úsporného bydlení, který je v programu v sobotu 29. dubna.

Výstaviště Brno © slunicko1977 - Fotolia.com
Výstaviště Brno © slunicko1977 - Fotolia.com
 
 
Reklama