Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nastartujte BIM! Zvýhodnění pro členy ČKAIT a ČSSI

Do 22.7.2016 mohou členové komor ČKAIT a ČSSI využít akce na zvýhodněný vstup do světa moderního BIM projektování - Nastartujte BIM!. Autodesk Revit, školení a podpora CAD Studia - od 38Kč/den.

Do 22.7.2016 mohou členové komor ČKAIT a ČSSI využít akce na zvýhodněný vstup do světa moderního BIM projektování - Nastartujte BIM! Informační model budov (BIM) je proces zefektivňující projektování, výstavbu a provozování staveb, který je čím dále častěji podmínkou účasti firem na investičních zakázkách ve stavebnictví.

V rámci této akce získají zájemci řad členů za sníženou cenu nejpopulárnější BIM software Autodesk a k tomu zaškolení s certifikací Autodesku, bonus nástroje a plnou technickou podporu CAD Studia, Platinum partnera Autodesku s dlouholetými zkušenostmi s BIM implementacemi. Mohou tak snadno a rychle vstoupit do světa BIM, nebo doplnit své vybavení pro budoucí projekty.

Nabídka akce Nastartujte BIM! je členěna do několika úrovní lišících se složením a cenou:
  • Autodesk Revit LT Suite + školení
  • Autodesk Revit Collaboration Suite + školení
  • Autodesk Building Design Suite + školení

Ceny již od 38 Kč denně.


Arkance Systems CZ s.r.o.
logo Arkance Systems CZ s.r.o.

Arkance Systems (dříve CAD Studio) je největším středoevropským partnerem společnosti Autodesk. Dodává CAD/CAM, BIM, GIS/FM a PDM/PLM řešení pro strojírenství, stavebnictví a architekturu, mapování, liniové stavby, 3D vizualizace, správu dokumentů a správu ...

 
 
Reklama