Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová aplikace twiGIS umí bleskově zobrazit mapy i popisná data

CAD Studio vyvinulo moderní aplikaci, která usnadní přístup ke GIS datům zkušeným odborníkům i laikům. Nové řešení se již stihlo osvědčit v pilotním provozu u několika významných českých společností.

Hlavními výhodami mapové aplikace twiGIS jsou rychlé a intuitivní ovládání, využití na mobilních dotykových zařízeních, přehledné zobrazení grafických i popisných údajů, nezávislost na podnikovém GIS systému, nízké nároky na infrastrukturu i schopnost zpracovat široké spektrum vstupních dat a jejich kombinací.

Výborně se hodí pro zobrazení pasportů budov, plánů podlaží, inženýrských sítí, plánů areálů (od ploch a zeleně až po zařízení), dat z katastru nemovitostí, ortofotomap a podobně. twiGIS je napojen na vlastní data GIS, která zobrazuje a vyhledává – jak v mapě, tak v databázových hodnotách a atributech.

Uživatelé si na nové aplikaci pochvalují mj. možnost rychle hledat adresy a parcely, fulltextově prohledávat vlastní data podle kategorií, intuitivně vybírat prvky na mapě a zobrazovat jejich popisné údaje, tisknout mapy či provádět rychlá měření.

twiGIS umožňuje kombinovat různé typy mapových dat – od rastrových WMS, WMTS a rychlých dlaždicových vrstev přes vektorová data z WFS, GeoJSON a dalších zdrojů až po data z tradičních výkresových a GIS formátů (DWG, DGN, SHP, relační geodatabáze).



Arkance Systems CZ s.r.o.
logo Arkance Systems CZ s.r.o.

Arkance Systems (dříve CAD Studio) je největším středoevropským partnerem společnosti Autodesk. Dodává CAD/CAM, BIM, GIS/FM a PDM/PLM řešení pro strojírenství, stavebnictví a architekturu, mapování, liniové stavby, 3D vizualizace, správu dokumentů a správu ...

 
 
Reklama