Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

TOKOZ představuje visací zámek GAMA 70 RS s odjímatelným obloukem

Zámek GAMA 70 RS byl vyvinut na základě připomínek dopravců a slouží k zabezpečení špatně přístupných míst – zejména dopravních kontejnerů. Tento visací zámek je poprvé vybavený odnímatelným obloukem.

Díky vnitřnímu uzamykacímu systému PRO* a masivnímu ocelovému tělu zámku nabízí GAMA 70 RS ochranu proti nedestruktivním metodám (bumping, planžety), ale i těm destruktivním (AKU vrtačce, lockpickingu, „vyhmatání“ planžetami a metodám užívajícím hrubou sílu). Nabízí ochranu BT 4 dle normy ČSN EN 12320, od roku 2016 dokonce BT 5.

Zámek je trvanlivý a odolný vůči náročným klimatickým podmínkám, spolu s odnímatelným obloukem o průměru 14 milimetrů se tedy jedná o ideální zabezpečení pro dopravce, zejména pro zajištění nákladových prostorů vozů a kontejnerů. Díky vysoké odolnosti v mokrém i prašném prostředí je přímo určen pro využívání na exponovaných místech včetně těch, které přichází do přímého styku například s mořskou vodou.

Již nyní máme skvělou odezvu na pilotní sérii od zahraničních subjektů. Pro zabezpečení kontejnerové dopravy na moři i železnici ho využívají klienti v Holandsku, Belgii, Francii, Řecku, Itálii nebo Polsku,“ uvádí Jitka Vozábová, vedoucí marketingové komunikace Zámky a kování společnosti TOKOZ.

„Kombinace osvědčeného těla zámku řady GAMA, odnímatelný oblouk a zamykacího systému PRO, který používají mimo jiné i cylindrické vložky TOKOZ PRO, vyhlášené AZKS nejlepší vložkou bezpečnostní třídy 4 na trhu v ČR, to vše dělá z visacího zámku GAMA 70 RS jedinečný, spolehlivý a nezastupitelný produkt.“

Zámek TOKOZ GAMA 70 RS je možné objednat například na e-shopu TOKOZ za cenu 1129 Kč bez DPH.





 
 
Reklama