Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Stavební veletrhy Brno 2016

Od 20. do 23. dubna se brněnské výstaviště stane jak místem pro představení nových technologií a technických řešení, tak i místem setkáním odborníků ze všech oborů stavebnictví a technického zařízení budov. Chcete vystavovat výhodněji? Přihlaste se do 15. prosince 2015!

Souběžně se uskuteční také veletrh DSB – Dřevo a stavby Brno a veletrh nábytku a interiérového designu MOBITEX. Na jednom místě tak budou k dispozici novinky a trendy jak pro samotnou stavbu, rekonstrukci, tak i pro kvalitní a zdravotně nezávadný nábytek a vybavení interiéru.

Témata veletrhu:
  • Energetická náročnost budov
  • Evropská směrnice o energetické náročnosti budov (EPBDII) a její aplikace do české legislativy
  • Dřevostavby
  • Rekonstrukce
  • Vše o stavebnictví, technickém zařízení budov a vybavení interiéru
Přihlášení: Přihlásit na veletrh se můžete přes on-line přihlášku na našich stránkách, nebo můžete vyplnit formulář přihlášky.pdf

Mějte přehled o tom, co se ve světě děje

Stavební veletrh IBF se bude věnovat hned několika tématům, která jsou v současné době aktuální nejenom ve světě stavebnictví. Zahajovací konference se zaměří na problematiku energeticky úsporného stavění a bydlení. Toto téma se prolne jak výstavními expozicemi, tak i doprovodným programem veletrhu, který bude připraven ve spolupráci s oborovými asociacemi a svazy. Na Stavebních veletrzích Brno nebude chybět ani problematika výběru vhodného typu osvětlení nebo praktické ukázky zahradní architektury – tentokrát rozšířené o prvek vody.

Chcete vystavovat výhodněji? Přihlaste se do 15. prosince 2015!


Veletrhy Brno, a.s.
logo Veletrhy Brno, a.s.

Největší realizátor veletrhů a výstav v České republice s více než třicetiletými zkušenostmi v oboru. Hlavními obory činnosti je poskytování obchodních (výstavářských) služeb pro podniky a pronájem vlastních nemovitostí (výstavních ploch a pavilonů). ...

 
 
Reklama