Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přijďte se podívat, jak se montuje opěrná zeď Stavoblock - Tachlovice u Rudné

Společnost Novabrik Czech, s.r.o. vás srdečně zve k představení montáže opěrné zdi Stavoblock. Akce se uskuteční ve dnech 15.-16.5.2015 od 10-17 hod. na adrese Tachlovice u Rudné, ul. Luční (Praha-západ).

Vaše dotazy rádi zodpovědí, přímo na místě realizace, techničtí poradci firmy Novabrik.

Ploty, terasy, opěrné zdi, schodiště, …to vše lze realizovat i bez výkopových prací a betonových základů, v rekordně krátké době a za překvapivě nízké ceny díky unikátním prvkům STAVOBLOCK.

Jednou z nejpříjemnějších výhod, kterou plotové systémy a opěrné zdi STAVOBLOCK přinášejí, je suchá výstavba. Nemusíte tedy řešit složité základy drobné stavby, betonáž, odpadá také použití malty, lepidel, tmelů apod. Jednoduše si ploty a opěrné zdi poskládáte jako stavebnici úplně sami, jednoduše a podle svých představ.

Tvarově se jedná o čtyři velikostně odlišné bloky, které je možné navzájem libovolně skládat. Vždy tvoří harmonickou kompozici zlatého řezu. Při volbě tvarové jednoduchosti je možné vyskládat zeď pouze z jednoho typu bloku. Díky variabilitě plotových systémů a prvků pro opěrné zdi navíc můžete naplánovat branku, schránku, zvonek a další nezbytnosti přesně tam, kam potřebujete.

V jednoduchosti je síla. STAVOBLOCK vás o tom přesvědčí.





STAVOBLOCK system, s.r.o.
logo STAVOBLOCK system, s.r.o.

Stavoblock system, s.r.o. je česká rodinná firma vyrábějící již 23 let unikátní stavební systémy, jejichž tvarové řešení sama vyvíjí a navrhuje. Portfolio společnosti nabízí produktové řady v odvětví fasád, zahradních zdí a dlažeb. Systémy mají společné ...

 
 
Reklama