Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přijďte si na stánek Fermacell na veletrhu Dřevostavby pro publikace zdarma

Lákadlem na stánku Fermacell budou nové výtisky klíčových publikací, které vyšly v loňském roce nebo byly aktualizovány těsně před veletrhem Dřevostavby 2015 – „Navrhování a provádění dřevostaveb“ a „Podlahové systémy fermacell – Plánování a zpracování“.

10. mezinárodní veletrh dřevěných staveb, konstrukcí a materiálů Dřevostavby 2015 se koná od 11. do 14. února 2015 na výstavišti v Praze-Holešovicích a expozici Fermacell najdete na stánku č. PK 9. Kromě odborných informací a publikací je pro návštěvníky expozice Fermacell i letos připraveno pivo a občerstvení. Na setkání se těší kompletní tým!

Výsledek dlouholeté práce, znalostí a praktických zkušeností širokého expertního týmu společnosti Fermacell představuje na téměř 156 stranách publikace „Fermacell Navrhování a provádění dřevostaveb“. Kniha, která měla svoji premiéru v únoru 2014 a byla doposud dostupná na webových stránkách, bude na veletrhu zdarma k dispozici i v tištěné podobě. Publikace je určená jako unikátní zdroj informací jak školám, tak i montážním firmám, projektantům a architektům, kterým pomáhá navrhovat a stavět kvalitní a nákladově maximální efektivní dřevostavby.

Na veletrhu budou také zdarma připraveny i výtisky aktualizované a doplněné brožury „Podlahové systémy fermacell - Plánování a zpracování“. Tato téměř 100 stránková publikace popisuje krok za krokem navrhování a provádění suchých podlahových systémů. V novém vydání z ledna 2015 je rozšířena o kapitolu věnovanou použití velkoformátové dlažby. Kromě přesného popisu jednotlivých skladeb a systémů (skladby např. i s podlahovým topením) prezentuje bezpečné a odzkoušené použití velkoformátové dlažby (bez omezení rozměrů!) na suché podlahové systémy fermacell.


Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 
Reklama