Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Elektronická knihovna konstrukcí pro BIM

Knihovna představuje digitální formu populární Velké knihy sádrokartonu.

Díky její implementaci do prostředí ArchiCADu nebo Revit Architecture odpadá architektům a projektantům složité vyhledávání při použití sádrokartonových a dalších konstrukcí v projektech.

Při použití elektronické knihovny konstrukčního systému Rigips projektantům a architektům odpadá složité nastavování sendvičových konstrukcí. Knihovna nabízí rychlý výběr správné konstrukce ať už ohledně požadavků na požární odolnost, akustiku, statiku nebo dalších kritérií.

V neposlední řadě také projektant ušetří čas potřebný na tvorbu popisek sendvičů a hlavně v tvorbě výkazu materiálu, kdy tato knihovna dělá vše sama automaticky v průběhu tvorby projektové dokumentace.

Uvnitř knihovny jsou k nalezení technické listy konstrukcí obsahující informace o požární odolnosti, akustice a statice a knihovna nejtypičtějších detailů napojení konstrukcí a řešení kritických míst.


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...

 
 
Reklama