Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový mobilní web Cemix

Například prostřednictvím chytrého telefonu lze nyní přímo na místě najít mnohem obratněji technologické řešení, ujistit se o správném způsobu aplikace konkrétního produktu nebo prostě jen nalézt správný kontakt pro okamžitou konzultaci.

Zjednodušený přístup k informacím, rychlejší orientace, snazší a přehlednější ovládání, progresivní responzivní design – to vše jsou nesporné výhody nového projektu značky Cemix, který se zaměřuje na poskytování sortimentních informací prostřednictvím mobilních zařízení, jako jsou smartphony či tablety.

Cílem veškerých moderních komunikačních technologií je umožnit bezproblémový přístup k informacím a zajistit jejich okamžitou dostupnost bez ohledu na místo nebo čas. Tohoto trendu se rozhodla využít i společnost LB Cemix a ve spolupráci se softwarovými specialisty připravila pro stavební veřejnost modifikaci firemní webové prezentace, která umožňuje vyhledání důležitých informací k produktům přímo v terénu, tj. na cestách či na stavbě.

Například prostřednictvím chytrého telefonu lze nyní přímo na místě najít mnohem obratněji technologické řešení, ujistit se o správném způsobu aplikace konkrétního produktu nebo prostě jen nalézt správný kontakt pro okamžitou telefonickou konzultaci. Mobilní web Cemix se jistě stane výbornou pomůckou pro všechny fachmany v oboru stavebnictví.

 
 
Reklama