Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Školení ROCKWOOL v květnu v Praze

Společnost ROCKWOOL i v květnu pokračuje ve šňůře školení určených stavebním firmám, projektantům a architektům. V úterý 20. 5. proběhne přednáška ing. Zdeňka Kobzy v rámci semináře „Vady a poruchy staveb – příčiny vzniku, sanace“.

Seminář pořádaný společností AZ Promo zastřeší přednášky hned několika renomovaných společností. Ing. Zdeněk Kobza ze společnosti ROCKWOOL se bude věnovat tematice jak správně zateplit fasádu izolacemi ROCKWOOL.
Součástí vystoupení budou i konkrétní příklady z realizovaných staveb, a to včetně ukázek chyb při provádění zateplení. Zástupce společnosti Betosan se bude věnovat problematice sanací stavebních konstrukcí s produkty stavební chemie. Firma PPG Deco Czech představí speciální nátěrové hmoty Primalex na problematické povrchy v interiérech i exteriérech. Zástupce společnosti Cemex Czech Republic seznámí účastníky semináře s nejčastějšími příčinami a projevy poruch podlahových konstrukcí v obytných budovách.
Součástí vystoupení bude i problematika volby materiálů a technologií v závislosti na skladbě, možnostech realizace, typu konstrukce, použité podlahové krytině zatížení, klimatických podmínkách a dalších aspektech. V závěru semináře se pak Ing. Josef lada bude věnovat tematice technického a stavebního dozoru investora.

Seminář „Vady a poruchy staveb – příčiny vzniku, sanace“ proběhne v úterý 20. května v Kongresovém centru hotelu Čechie, U Sluncové 618, Praha 8 od 9 do 13 hodin. Přihlášky zájemci naleznou například na našich stránkách.

 
 
Reklama