Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové katalogy sortimentu FRIALEN

Společnost GLYNWED s.r.o. vydala v dubnu nové katalogy sortimentu FRIALEN. V nich opět najdete kromě cen také kompletní technické údaje o výrobcích včetně obrázků a výkresů.

Nové katalogy jsou rozděleny již tradičně do čtyř částí:

  • Elektrotvarovky FRIALEN
  • Tvarovky na tupo
  • Příslušenství
  • Kanalizační tvarovky FRIAFIT

Přehledně jsou v něm uvedeny veškeré výrobky podle jednotlivých dimenzí s cenami a dalšími důležitými informacemi. U výrobků jsou vždy přiřazeny obrázky i výkresy.

V roce 2014 se katalog rozrostl o mnoho novinek, mezi které patří například elektrokolena 90° a 45° velkých dimenzí od d 250 mm do d 315 mm a na tupo od d 355 do d 500 mm. S novinkami se setkáte i v kategorii příslušenství. V katalogu Vám představíme nové svařovací automaty IV. generace nebo nový loupací přístroj pro dimenze od d 630 do d 900 mm.

Katalogy jsou k dispozici ke stažení na webových stránkách nebo na vyžádání u našich obchodních zástupců a produktových manažerů.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama