Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nejrozsáhlejší katalog projektů rodinných domů

Tradiční katalog Rodinné domy 2014 se letos převlékl do nového kabátu. Nabízí nový tvar, formát, ale také obsah. Celá kolekce publikací je vhodná pro všechny, kteří se rozhodují stavět rodinný dům.

Letošní vydání publikace Rodinné domy 2014 je celek, který je rozdělen na 4 katalogy a obsahuje také vzorový výkres projektu rodinného domu. Ve dvou katalozích stavebníci naleznou více než 1100 typových projektů rodinných domů.

Dalším katalogem jsou Individuální projekty - pro stavebníky, kteří si z nabídky typových projektů nevybrali. Brožura Individuální projekty nabízí nejenom řešení projektu domu, ale také individuální řešení interiéru či pozemku.

Součástí publikace je brožura Jak na to? která provede budoucího stavebníka po cestě stavby rodinného domu.

A jako třešničku na dortu zákazník nalezne v souboru publikací vzorový výkres projektu, na kterém se může přesvědčit o kvalitě, ve které je projektová dokumentace finálně dodávána. Cena kolekce publikací Rodinné domy 2014 je 259 Kč.

Více o novém katalogu


G SERVIS CZ - Projekty rodinných domů
logo G SERVIS CZ - Projekty rodinných domů

Jsme tu pro vás již 25 let a za tu dobu jsme naprojektovali přes 40 000 rodinných domů. Nabízíme více než 500 projektových řešení bungalovů, patrových domů, dřevostaveb a pasivních domů. Každý z projektů upravíme tak, aby splňoval vaše požadavky, nebo ...

 
 
Reklama