Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

V březnu startuje soutěž Ceresit „Mistři u tebe doma“

Soutěž bude probíhat od 1. března do 25. května a hrát se bude o atraktivní ceny. Hlavní výhrou je moderní LED TV Sony, pět účastníků si odnese mobilní telefon Samsung Galaxy SIII mini, nebudou chybět ani hokejové dresy.

Ceresit pokračuje v dlouhodobé podpoře ledního hokeje

Značka Ceresit je i letos oficiálním sponzorem hokejového šampionátu, který se v roce 2014 uskuteční od 9. do 25. května v hlavním městě Běloruska Minsku. Sponzoring hokejových mistrovství světa se u obchodních partnerů a zá-kazníků společnosti Henkel ČR každoročně setkává s mimořádně příznivým ohlasem, a i proto bude hokejový svátek součástí jarních marketingových akti-vit značky Ceresit.

V centru pozornosti bude tradiční spotřebitelská soutěž s produkty Ceresit, letos vyhlášená s mottem „Mistři u tebe doma!“. Soutěž bude probíhat od 1. března do 25. května a hrát se bude o atraktivní ceny. Hlavní výhrou je moderní LED TV Sony, pět účastníků si odnese mobilní telefon Samsung Galaxy SIII mini, mezi cenami nebudou chybět ani hokejové dresy.

Princip soutěže je velmi jednoduchý – v době jejího konání stačí koupit jakýkoliv produkt Ceresit a prostřednictvím on-line formuláře na webu nebo SMS zprávy se v soutěži zare-gistrovat. Soutěž bude probíhat v šesti kolech, v prvních pěti se bude hrát o mobilní telefon a dresy, v posledním speciálním pak, kromě dresů, o hlavní výhru - LED TV.

Pro příznivce hokeje budou připraveny dva webové portály – na fandimehokeji.cz najde ná-vštěvník informace o spotřebitelské soutěži, portál ms-v-hokeji.cz bude věnovaný hokejové-mu šampionátu. Fanoušci na něm najdou aktuální informace včetně živých textových přeno-sů, které budou v reálném čase referovat o vybraných zápasech reprezentačního týmu for-mou minutového přepisu dění na ploše. Stačí mít v ruce mobil a dozvíte se ty nejaktuálnější informace o tom, jak se našemu mužstvu právě daří.

Soutěž i hokejové portály budou komunikovány v místech prodeje info letáky, regálovými poutači a dalšími promo materiály.

 
 
Reklama