Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Čtenáři doporučují střešní krytinu i pálenou cihlu KM BETA

KM BETA zvítězila v 5. ročníku průzkumu „Čtenáři Receptáře doporučují“ hned ve dvou kategoriích: „Pálená cihla“ a „Střešní krytina“.

V žebříčku důvěry a obliby čtenářů tak moravský výrobce zdicích materiálů, střešní krytiny i maltových směsí a omítek nechal za sebou i věhlasnou konkurenci patřící pod křídla světových koncernů.

Společnost KM BETA, ryze český výrobce s dlouholetou tradici, dbá na kvalitu svých výrobků, a proto slaví úspěchy. „Velmi nás těší důvěra čtenářů, jsme rádi, že naše výrobky mají dobrý zvuk u těch, komu jsou určeny především – u našich koncových zákazníků,“ říká obchodní ředitelka ing. Dagmar Kožinová, „Úspěch nás těší o to víc, že jsme vítězství v obou kategoriích obhájili.“

Sběr dat byl realizován v průběhu září 2013. Dotazník byl distribuován předplatitelům Receptáře. Elektronická verze dotazníku byla čtenářům k dispozici také na webových stránkách iReceptar.cz. Cílem výzkumu bylo získat názory a doporučení čtenářů měsíčníku Receptář. Byli požádáni o doporučení značek ve dvaceti kategoriích, mimo jiné i Rodinný dům na klíč/Developer, Pálená cihla, Vytápěcí technika, Střešní krytina, Sanita, Barva, Nátěr a další.

Cenu za výrobce převzala na slavnostním vyhlášení v Obecném domě v Praze z rukou organizátorů obchodní ředitelka společnosti KM BETA ing. Dagmar Kožinová.

Receptář, měsíčník pro zahrádkáře a kutily, vydává Tarsago česká republika, s. r. o. Podle ABC ČR (ověřené údaje za prosinec 2013) je to nejprodávanější (70 000 prodaných výtisků) titul o zahradě a hobby na našem trhu.

 
 
Reklama