Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

weber.školení 2014 zahájeno

V rámci příprav na letošní stavební sezónu je již nachystána celá řada témat např. řada šetrných výrobků k životnímu prostředí, informace k dotačním titulům a designové omítky.

V letošním roce Weber opět přichystal celou škálu školení a seminářů.Weber organizuje odborná školení pro stavební veřejnost již dvanáctým rokem. Školení jsou určena zejména pro aplikační firmy, obsluhu stavebnin, bytové domy a odbornou veřejnost. V rámci příprav na letošní stavební sezónu je již nachystána celá řada témat např. řada šetrných výrobků k životnímu prostředí, informace k dotačním titulům a designové omítky.
Cílem těchto teoretických i praktických školení je zvýšení úrovně znalostí, poskytnutí praktických a aktuálních rad, seznamování s moderními materiály a trendy v oblasti stavebnictví.

Weber nabízí následující typy školení a seminářů:

weber.realizační školení
Tato školení doporučujeme zejména realizačním firmám a prodejcům stavebnin. Hlavními body školení jsou novinky na stavebním trhu, novinky u Weber, doporučené postupy. Na závěr každého školení účastník obdrží certifikát o proškolení.

weber.semináře pro bytové domy - SVJ a SBD
Tyto semináře doporučujeme všem těm, kteří se chtějí seznámit s komplexním řešením systémů a postupů rekonstrukcí bytových domů.

Školení probíhá ve školících prostorách na střediscích Weber či zákaznických centrech, nebo je možné školení organizovat přímo u zákazníků.

Zájemci o školení a získání osvědčení Weber se mohou hlásit na www.weber-terranova.cz


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER

Dodavatel a výrobce vysoce kvalitních štukových a tepelně izolačních omítek, fasádních, zateplovacích a sanačních systémů, nátěrů, pastózních omítek, suchých maltových směsí, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, lepidel na obklady a dlažbu.

 
 
Reklama