Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CEMEX ELEGOHOUSE na veletrhu FOR PASIV 2014

Společnost CEMEX si Vás dovoluje pozvat na veletrh For Pasiv (23. - 25.1.2014, PVA Praha - Letňany). Naší výstavní expozici najdete HALE č. 2, expozice číslo 2C17. Těšíme se na setkání s Vámi.

CEMEX ELEGOHOUSE představí systém základových desek s integrovanou tepelnou izolací, které jsou vhodné pro výstavbu moderních energeticky úsporných budov. Na našem stánku uvidíte řez modelem základové desky ve skutečné velikosti, který Vám rádi představí naši odborníci. Ti budou také připraveni odpovědět na všechny dotazy a poradit s Vaším projektem. V případě zájmu zdarma vypracujeme projekt základů v systému ELEGOHOUSE pro Váš dům a připravíme nezávaznou cenovou nabídku na realizaci základové desky ve zvoleném standardu zateplení.

Pokud plánujete stavět energeticky úsporný dům, tak si nenechte ujít zajímavou přednášku na téma: Izolační základové konstrukce pro pasivní domy. Přednáška se uskuteční v rámci konference veletrhu For Pasiv ve čtvrtek 25.1. od 10 hodin. Tématem je integrace tepelných izolací do konstrukce základů a celkové zvýšení spolehlivosti základů. V rámci přednášky bude v neposlední řadě poukazováno na časté chyby při provádění základů. Přednáší Ing. Daniel Šmíd.

Více o CEMEX ELEGOGOUSE na veletrhu FOR PASIV 2014

CEMEX ELEGOHOUSE představí systém základových desek s integrovanou tepelnou izolací
Základový systém ELEGOGOUSE
 
 
Reklama