Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Speciality v oceňování staveb III. aneb Změny v práci rozpočtářů

Pro velký zájem o prosincový seminář pro rozpočtáře a kalkulanty „Speciality v oceňování staveb“, otevřela společnost Callida, s.r.o. nové termíny tohoto semináře 28. ledna a 4. března 2014 v Praze.

Pro velký zájem o prosincový seminář pro rozpočtáře a kalkulanty „Speciality v oceňování staveb“, otevřela společnost Callida, s.r.o. nové termíny tohoto semináře v roce 2014. Proběhnou v úterý 28. ledna a 4. března 2014 v Praze.

Účastníci semináře se seznámí s tím, jak vyhláška č. 230 zasáhla do práce rozpočtářů. Dále bude seminář věnován tématům tvorby soupisu prací, vedlejším a ostatním nákladům v rozpočtech, cenovým soustavám a popisům položek, změnám v oceňovacích podkladech (systémovým i cenovým). Další část bude zaměřena na oblast stavebních prací, které nejsou obsaženy v cenících, na neobvykle nízké ceny, celkový vývoj cen na stavebním trhu a také na znovu otevřený program Nová zelená úsporám.

Seminář je určený zejména rozpočtářům, kalkulantům, přípravářům či projektantům, ale také manažerům stavebních firem, pracovníkům státní správy či projektovým manažerům.

Příklady a témata semináře vychází z dlouholeté praxe expertky v rozpočtování Heleny Kalivodové, konzultantce v oblasti cost managementu ze společnosti Questima, která bude přednášet společně s Ing. Vítězslavem Melounem, projektovým manažerem pro oblast tvorby a zpracování oceňovacích dat společnosti Callida, dodavatele komplexního oceňovacího systému euroCALC 3. Účastníci budou mít prostor na konkrétní dotazy k tématům a dalším oblastem ze zpracovávání stavebních rozpočtů.


Seminář je nezávislý na rozpočtovém programu, který účastníci při své práci používají.

Seminář připravuje společnost Callida, s.r.o. ve spolupráci s firmou Questima, s.r.o. Proběhne v úterý 28. ledna a 4. března 2014 v Praze v hotelu Allwyn, Vítkova 26/151, Praha 8.
Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 
Reklama