Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Reklamace a spory ve stavebnictví po změně občanského zákoníku od 1.1.2014

Pro velký zájem vypsán nový termín kurzu ve čtvrtek 12.12.2013 v Praze. Kurz je zaměřen na problematiku řešení sporů a reklamací ve stavebnictví, vč prezentace zkušeností z řešených příkladů.

REKLAMACE A SPORY VE STAVEBNICTVÍ PO ZMĚNĚ OBČANSKÉHO ZÁKONÍKU OD 1.1.2014

čtvrtek 12.12.2013
Místo konání: PRAHA 4-KUNRATICE, Konferenční centrum VŠCHT, Chemická 952 9:00 - 13:00 hod. Registrace od 8:30.

Kurz je zaměřen na problematiku řešení sporů a reklamací ve stavebnictví. Budou prezentovány zkušenosti z řešených případů. Od 1.1.2014 má platit nový občanský zákoník a bude zrušen obchodní zákoník. To bude mít zásadní dopad na vztahy mezi smluvními subjekty, včetně odpovědnosti za vady. Nová právní úprava bude porovnána se stávající. Hovořit se bude rovněž o úloze znalce ve sporu, zákonných požadavcích na znalecký posudek, přínosech posudku pro řešení sporů a příkladech řešených sporů a jejich průběhu.

Více informací na www.betonconsult.cz/kurzy

Program kurzu a přednášející:
  • Odpovědnost za vady díla (přednáší JUDr. David Uhlíř)
    JUDr. David Uhlíř je zakládajícím partnerem advokátní kanceláře UHLÍŘ, HOMOLA a společníci, v advokacii působí od r. 1979. Je členem představenstva České advokátní komory a vyučuje občanské právo na Právnické fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Specializuje se na oblast občanského a obchodního hmotného práva a civilního práva profesního.
  • Úloha znalce ve sporu (přednáší Doc. Ing. Jiří Dohnálek, CSc.)
    Doc. Ing. Jiří Dohnálek, CSc. je autorizovaný inženýr v oboru diagnostika staveb a soudní znalec (od roku 1984), autor více než 300 odborných publikací, z toho více než 30 v zahraničí, desítek expertíz a znaleckých posudků, autor dvou knih a autor či spoluautor řady patentů.

Přílohy



BETONCONSULT, s.r.o.
logo BETONCONSULT, s.r.o.

BETONCONSULT s.r.o. - kancelář pro diagnostiku staveb a stavební expertizy nabízí celé spektrum služeb z oblasti diagnostiky stavebních konstrukcí, zkoušení stavebních materiálů a vzdělávání ve stavebnictví, které vyplývají z dlouholetých zkušeností našich ...

 
 
Reklama