Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na seminář Betony pro dopravní stavby

Zveme Vás na seminář Moderní trendy v betonu II. – Betony pro dopravní stavby. Seminář se koná 9. 10. 2013 v Plzni, kongresové centrum Parkhotel, U Borského parku 31.

Seminář Beton University Moderní trendy v betonu II. - Betony pro dopravní stavby září 2013 Plzeň

Společnost Českomoravský beton, a. s. Vás spolu se svými dceřinými společnostmi a partnery zve na 4. ročník seminářů Beton University.

Budete mít příležitost seznámit se pod vedením předních odborníků s novinkami v oboru, načerpat cenné informace a navázat důležité kontakty. Pozitivní ohlasy na předchozí ročníky Beton University ukazují, že jdeme správnou cestou. Věříme, že připravená specializovaná témata seminářů opět splní Vaše očekávání. Staňte se ještě lepším odborníkem, přihlaste se i letos na semináře a získejte "titul na beton". Semináře jsou zařazeny do akreditovaných vzdělávacích programů v projektech celoživotního vzdělávání ČKAIT a ČKA.

Zveme Vás na seminář Moderní trendy v betonu II. – Betony pro dopravní stavby. V semináři se dozvíte požadavky na betony pro dopravní stavby ze strany zadavatelů; podrobněji Vás seznámíme s problematikou modulu pružnosti a s požární ochranou v tunelových stavbách. Zároveň uvedeme konkrétní příklady řešení betonů pro dopravní stavby, včetně betonů odolných proti požárům. Seminář se koná 9. 10. 2013 v Plzni, kongresové centrum Parkhotel, U Borského parku 31

Těšíme se na setkání s Vámi.


Beton University
logo Beton University

Dlouhodobý vzdělávací projekt Beton University, který organizuje skupina Českomoravský beton spolu se svými dceřinými společnostmi, byl vzhledem k epidemiologické situaci v předešlých dvou letech omezen. V letošním roce jsme se rozhodli semináře opět ...

 
 
Reklama