Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Která stavba má vaše sympatie?

Jihlava – Relaxační centrum, nemocnice, rozhledna, hrad, kostel a další stavby se ucházejí o titul Stavba roku Kraje Vysočina 2012. CENU VEŘEJNOSTI získá stavební realizace s nejvyšším počtem sms hlasů. Hlasujte do 26.5.2013.



Přehled soutěžních staveb z období 2011-2012 najdete na internetových stránkách a hlasuje se do neděle 26. května.

Cenu veřejnosti a další individuální ocenění – Cenu hejtmana a Cenu Časopisu Stavebnictví převezmou přihlašovatelé staveb na slavnostním vyhlášení 13. června na Zámku v Náměšti nad Oslavou. Hlavním bodem galavečera ale bude předání odborných titulů Stavba roku Kraje Vysočina a Čestných uznání.

XI. ročník soutěže Stavba Vysočiny – Stavba roku Kraje Vysočina 2012 se koná se záštitou hejtmana Jiřího Běhounka. Přehlídku stavebních realizací vypisuje Stavební sdružení Vysočina, krajská reprezentace Svazu podnikatelů ve stavebnictví ČR a České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a Kraj Vysočina. Stavbu roku podporují z pozice generálního partnera společnosti Rieder beton a ACO Stavební prvky. Společnosti Českomoravský štěrk, PKS okna a Wienerberger cihlářský průmysl jsou hlavními partnery.

TZB-info je hlavním mediálním partnerem soutěže.

 
 
Reklama