Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Soutěžní přehlídka stavebních řemesel SUSO 17.ročník

Přihlášky na první postupové kolo je možné vyplňovat už od 16. ledna. V Lysé nad Labem bychom rádi uvítali školy z Prahy, Středočeského kraje, Ústeckého kraje a kraje Libereckého.

Soutěž SUSO a její 17. ročník byl zařazen Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy do rozvojového programu Hodnocení žáků a škol podle výsledků v soutěžích – Excelence 2013. Vítězné školy 17. ročníku oborů truhlář a zedník budou zařazeny do programu Excelence. Školy tím získávají bodové ohodnocení, které na konci roku 2013 budou zhodnoceny v adekvátní finanční částku.

Zařazením postupového kola ve slovenské Nitře se soutěž stala mezinárodním projektem. Premiéra proběhne 18. – 19. 4. 2013 při výstavě Dom Expo na výstavišti Agrokomplex Nitra. De finále při veletrhu FOR ARCH se tak kvalifikují dvě družstva oboru zedník a dva týmy oboru truhlář ze Slovenska.

Novým mediálním partnerem 17. ročníku je portál TZB-info, který bude zaměřen zejména na výsledky oboru zedník. Druhou novinkou aktuálního ročníku je záštita Asociace českých nábytkářů nad oborem truhlář. Jak portál TZB Info tak AČN přinesou do soutěže SUSO nové podněty a výhody pro soutěžící i školy.

Soutěžní přehlídka stavebních řemesel SUSO
Soutěžní přehlídka stavebních řemesel SUSO

ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama