Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Komplexní vzdělávací program k šetrným budovám

Druhý dvouměsíční kurz Komplexního vzdělávacího programu pro podporu environmentálně šetrných technologií ve výstavbě a provozování budov bude zahájen 1. října. Kurz je pro účastníky zdarma, přihlášky do 23. září.

V květnu a červnu proběhl první dvouměsíční kurz Komplexního vzdělávacího programu pro podporu environmentálně šetrných technologií ve výstavbě a provozování budov. Kurz pořádal CZ Biom ve spolupráci s PORSENNA, o.p.s. Realizace kurzu byla podpořena z Operačního programu Praha – Adaptabilita a kurz byl zařazen do programu Celoživotního vzdělávání členů ČKAIT. V šestnácti lekcích se účastníci z řad projektantů, stavebních inženýrů či architektů seznámili s problematikou nízkoenergetického stavebnictví a obnovitelných zdrojů energie. Kurz doplnila též praktická výuka komunikačních a prezentačních dovedností.

Kurz potvrdil zájem o přednášená témata, kapacita kurzu (20 míst) byla při většině lekcí téměř naplněná. Druhý dvouměsíční kurz bude zahájen 1. října, lekce se konají zpravidla v pátek dopoledne. Kurz je pro účastníky zdarma, přihlášky přijímáme mailem na adrese sekretariat@biom.cz do 23. září. Přihlásit se můžete též prostřednictvím našich internetových stránek, kde najdete též podrobné informace o kurzu.

 
 
Reklama