Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový systém oplocení Twinson Fencing na českém trhu

Společnost Inoutic představuje novinku na českém trhu - systém oplocení Twinson Fencing. Nový systém oplocení využívá terasových desek Twinson O-Terrace, a nabízí tak všechny výhody tohoto materiálu.

Plotový systém Twinson Fencing tvoří desky vyrobené z kompozitního materiálu Twinson, který se vyznačuje vyváženým poměrem obou svých složek – 50 % dřeva s certifikací PEFC a 50 % PVC. Spojením výhod obou těchto materiálů získává Twinson to nejlepší – přírodní vzhled, hřejivý pocit ze dřeva a trvanlivost PVC spolu s jeho minimálními nároky na údržbu.

Twinson Fencing je jedinečný nejen moderním, designově čistým vzhledem a snadnou instalací, ale i dlouhou životností a jednoduchou údržbou bez nutnosti nátěrů - Twinson patří do kategorie bezúdržbových materiálů. Oplocení Twinson Fencing je dodáváno v sadě a montuje se jako skládačka. V nabídce jsou sady se stojkami (sloupky, do kterých se systém skládá a upevňuje) ve dvou velikostech – s výškou 115 cm pro přímé uchycení k podkladu a s výškou 200 cm pro instalaci do již připravených betonových základů. Součástí každé sady je i systém pro uchycení k podkladu včetně šroubů, zakládací a krycí lišta pro zakončení plotu a spojky, které drží desky plotu pohromadě. Spojky si lze vybrat, buď v černé, nebo šedé barvě.

Desky Twinson Fencing jsou oboustranné – na jedné straně s jemnějším drážkováním a na druhé s hrubším desénem. Díky svému vzhledu splyne nový plotový systém Twinson Fencing dokonale s terasou z materiálu Twinson (stojící u domu či u bazénu) nebo s fasádním systémem Twinson O-Wall a dokonale tak sladí vzhled domu a zahrady.

Systém oplocení Twinson Fencing je k dostání v 8 barevných variantách desek, což je nejširší barevná nabídka na trhu s kompozitními materiály. Vybrat si lze z odstínů - vlašský ořech, oliva, lískový ořech, kůra, kámen, meruňka, rašelina a lékořice.

Materiál Twinson, tj. i nový plotový systém si po celou dobu své životnosti uchovává pevnost a díky vystavení venkovním vlivům postupně získává přírodní patinu. Tento systém nevyžaduje pravidelné natírání nebo moření. Desky nepraskají, neoddělují se z nich třísky, netvoří se na nich plíseň a jsou odolné proti hmyzu. V případě ušpinění je doporučováno jednoduché čištění tlakovým čističem.

Více informací o oplocení Twinson Fencing



Plotový systém oplocení Twinson Fencing tvoří desky vyrobené z kompozitního materiálu Twinson od společnosti Inoutic

 
 
Reklama