Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

KM Beta letos ocenila i obchodní partnery ze Srbska a Slovinska

Společnost KM Beta odměnila největší prodejce betonové střešní krytiny, vápenopískového zdiva a nově i páleného systému Profiblok.

Nejvýznamnější obchodní partneři společnosti KM Beta a. s. se 8. prosince sešli na zámku v Čejkovicích. Mezi více než 180 pozvanými obchodními partnery byli letos nejen Češi a Slováci, ale nově také zástupci firem ze Srbska a Slovinska. Další novinkou bylo vyhlášení nejlepšího prodejce pálených zdicích prvků Profiblok, kterým se stal ing. Gerhard Kubný ze Stavebnin Janík. První místo v kategoriích Nejlepší prodejce střešní krytiny a Nejlepší prodejce vápenopískových prvků obhájil loňský vítěz, společnost DEKTRADE a.s. Každý z pozvaných obchodních partnerů získal láhev kvalitního vína a k tomu vánoční dárek. Ti nejlepší navíc získali také zájezdy v celkové hodnotě 75 tisíc Kč.

Více než 180 hostů ze čtyř zemí zaplnilo rozlehlé prostory zámku v Čejkovicích. Připraven pro ně byl bohatý a zároveň netradiční program. Slova se nejprve ujal generální ředitel, ing. Jaroslav Vogeltanz, aby poděkoval obchodním partnerům za celoroční spolupráci a zhodnotil končící rok 2011. Následovalo slavnostní vyhlášení a ocenění největších odběratelů střešní krytiny, vápenopískového zdiva a nově také páleného cihelného systému Profiblok.

V nové kategorii Nejlepší prodejce pálených prvků získal ocenění Ing. Gerhard Kubný, zástupce Stavebnin Janík. Coby nejlepší obchodní partneři ve zbývajících dvou kategoriích byli oceněni zástupci firem DEKTRADE a.s. (1. místo střešní krytina i vápenopískové zdicí prvky), STEJSTAV MILEVSKO s.r.o. (2. místo střešní krytina i vápenopískové zdicí prvky), PRVNÍ CHODSKÁ STAVEBNÍ SPOLEČNOST, spol. s r. o. (3. místo střešní krytina) a PRO-DOMA PRAHA, spol. s r.o. (3. místo zdicí prvky).

Hosté mohli během odpoledne využít Zámeckou vinotéku a ledový bar s lahodnou slivovicí. K tanci i poslechu nejprve zahrála tradiční cimbálová muzika Varmuži. Netradiční program zahájila hudební skupina Medicimbal, poté vystoupil známý kouzelník Richard Nedvěd. Hlavní hvězdou večera byla slovenská zpěvačka Kristýna. I náročné „jazýčky“ potěšily připravené lahůdky ze zámecké kuchyně. Odpoledne a večer se tak nesly v tradičně příjemné, neformální atmosféře.


Nejlepší odběratelé v roce 2011:

Betonová střešní krytina
1. DEKTRADE a.s.
2. STEJSTAV MILEVSKO s.r.o.
3. PRVNÍ CHODSKÁ STAVEBNÍ SPOLEČNOST, spol. s r. o.
Vápenopískové zdicí prvky SENDWIX
1. DEKTRADE a.s.
2. STEJSTAV MILEVSKO s.r.o.
3. PRO-DOMA PRAHA, spol. s r.o.
Pálené prvky PROFIBLOK
ing. Gerhard Kubný – STAVEBNINY JANÍK




 
 
Reklama