Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Poslední seminář z podzimního cyklu Betonuniversity

Seminář zaměřený na betony a lité potěry v podlahových konstrukcích se uskuteční ve čtvrtek 10. listopadu v Karlových Varech, Poštovní Dvůr.

Pod vedením předních odborníků se seznámíte s novinkami v oboru a načerpáte cenné informace z oblastí věnovaných normativní základně pro betony, vláknobetonům, lehce hutnitelným a samozhutnitelným betonům a další produktům vyráběným na betonárnách. Semináře Beton University jsou určeny pro projektanty, stavební firmy, investory, stavební dozory, studenty, učitele a širokou odbornou veřejnost a jsou zařazeny do akreditovaného vzdělávacího programu v projektu celoživotního vzdělávání ČKAIT a ČKA.

Abyste se mohli na seminář Beton University přihlásit, musíte se zaregistrovat vyplněním registračního formuláře.

Beton a lité potěry v podlahových konstrukcích
  • 10. listopadu 2011 v Karlových Varech, Poštovní Dvůr, Slovenská 2

Seminář řeší problematiku správného navrhování a provádění podlahových konstrukcí v pozemním stavitelství, včetně průmyslových podlah. V semináři budou zmíněny vhodné materiály pro nosné a podkladové konstrukce podlah. Dále budou uvedeny nejčastější poruchy nosných a podkladových vrstev podlah včetně jejich příčin a možného způsobu odstraňování.

Podrobné informace na stránce Popis semináře: Beton a lité potěry v podlahových konstrukcích

.
Českomoravský beton, a.s.
logo Českomoravský beton, a.s.

Společnost Českomoravský beton, a.s. člen HeidelbergCement Group je holdingovou společností, která prostřednictvím vlastních betonáren a dceřiných společností dodává transportbeton v široké škále pevnostních tříd a druhů na území České a Slovenské republiky.

 
 
Reklama