Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Radek Bedrna jednatelem sesterské společnosti Knauf Bratislava

Úprava v interní organizační struktuře by měla být podle slov pana Bedrny přínosná především pro zákazníky v oblasti distribuce výrobků. Touto změnou se očekává těsnější spolupráce obou subjektů.

Současný jednatel firmy Knauf Praha, s. r. o, Radek Bedrna, který se této funkce ujal v lednu 2009, se s platností od července 2011 stává rovněž jednatelem společnosti Knauf Bratislava, s. r. o.

Výkonným ředitelem Knauf Bratislava, s.r.o. zůstává pan Tibor Puss. Obě firmy nadále patří pod křídla Knauf GmbH Rakousko. Zmíněná úprava v interní organizační struktuře by měla být podle slov pana Bedrny přínosná především pro zákazníky v oblasti distribuce výrobků. Touto změnou se očekává těsnější spolupráce obou subjektů, vzájemná koordinace a zefektivnění činností směrem k obchodním partnerům. Synergický efekt této příležitosti hodlá Knauf využít k vyplnění mezer na českém a slovenském trhu.


Knauf Praha s.r.o.
logo Knauf Praha s.r.o.

Společnost KNAUF Praha s.r.o. působí na českém stavebním trhu od roku 1991. Je jedním z nejvýznamnějších výrobců stavebních materiálů v oblasti sádrokartonových produktů a systémů. Značka Knauf je vždy spojována s vysokou kvalitou a nadstandardním ...

 
 
Reklama