Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AZ FLEX posílí nástupem nového obchodního ředitele

Vzhledem k pokračujícímu růstu a rozvoji společnosti AZ FLEX, a .s., nastoupí na pozici obchodního ředitele Bc. Ondřej Vondruška. Jeho hlavním úkolem bude rozvoj a posun obchodních aktivit společnosti.

V našem vývoji jsme dosáhli určité hranice, za kterou jsme se rozhodli udělat jisté změny. Učinili jsme krok vpřed. Rozhodli jsme se angažovat do pozice obchodního ředitele mladého člověka se zkušenostmi, ale především s notnou dávkou nadhledu a entuziasmu, který nám pomůže nastavit firmu na další období. Naše pozice na trhu je stabilní, máme kvalitní portfolio klientů a jedna z věcí, kterou je nutné změnit, je rozšířit náš tým a poskytnout mu větší prostor pro rozvoj aktivit“, vyjadřuje se k nástupu Bc. Ondřeje Vondrušky, Ing. Petr Kuklík, výkonný ředitel společnosti AZ FLEX, a s

Ondřej Vondruška vystudoval program Hospodářská politika a správa na Vysoké škole finanční a správní v Praze. Po absolutoriu byl zaměstnaný na postech s orientací na obchod a prodej. Během své pracovní kariéry, kterou budoval ve společnosti Jungheinrich (ČR), s. r. o., a později ve společnosti Yale CZ, s. r. o., prošel několika hierarchicky navazujícími pozicemi. Své poslední pracovní zkušenosti nabyl na pozici vedoucího prodejního oddělení.

Ondřej Vondruška vnímá tuto pracovní možnost jako výzvu stát se součástí společnosti, která je stabilním hráčem na trhu technických i stavebních izolací a suché výstavby, a věří, že najde prostor pro rozvoj a uplatnění svých dosavadních zkušeností.


AZ FLEX, a.s.
logo AZ FLEX, a.s.

Společnost AZ FLEX - odborný velkoobchod, specializovaný na poradenství a prodej v oblastech: technické izolace, stavební izolace a suchá výstavba. Izolační materiály pro TZB, potrubní rozvody topení, chlazení, sanitu a vzduchotechniku, protipožární ...

 
 
Reklama