Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Schüco Demotruck se rozjíždí 12. září a nabídne řadu zajímavostí

Společnost Schüco zve všechny zájemce o novinky a informace ze sortimentu hliníkových oken, dveří i fasádních a solárních systémů na Schüco Demotruck, 10denní roadshow po celé ČR.

Pohyblivý showroom v podobě luxusně vybaveného demotrucku nabídne prezentaci inovativních produktů letošního roku, představených mimo jiné na stavebním veletrhu BAU v Mnichově, i stávajících hliníkových systémů značky Schüco. „Cílem zářijové tour je kromě prezentace novinek a předností hliníkových profilů také přiblížení nového programu Premium Partner, který zaštiťuje síť našich ověřených prodejců,“ vysvětluje Petr Herynek, marketingový ředitel firmy Schüco pro ČR, a dodává: „Všech devět partnerských firem, které se do projektu Premium Partner zatím zapojily, představují spolehlivý zdroj informací a služeb při dodávce hliníkových oken a dveří jak pro odborníky z řad architektů a stavebních firem, tak pro zainteresovanou širokou veřejnost i koncové uživatele.“ Demotruck tak v termínu 12. - 23. září 2011 uskuteční celkem 10 celodenních zastávek po celé ČR.

Přehled zastávek:
12.9.2011 Teplice Areál společnosti Marpo
13.9.2011 Liberec Areál společnosti Brex
14.9.2011 Jičín Areál společnosti PFT
15.9.2011 Jirny Areál společnosti Sipral
16.9.2011 Praha Schüco International KG
19.9.2011 Jihlava DAFE - PLAST
20.9.2011 České Budějovice - Borek PROTON - Areál Stavebniny Šťastný
21.9.2011 Střelice H.A. Technik
22.9.2011 Zlín OKNO HOLDING - Velké Kino Zlín
23.9.2011 Orlová Poruba Jaroš CZ

Na každé zastávce budou na zájemce čekat zástupci firmy Schüco i jednotlivých exkluzivních partnerů, kteří zainteresovaným návštěvníkům - laikům i profesionálům - poskytnou kompletní informace k hliníkovým systémům a odpovědí na jejich dotazy. Chybět nebude představení například hliníkového systému Schüco AWS 90.SI+, prvního hliníkového okenního profilu s hodnotami tepelné izolace na úrovni pasivních domů, průkopnických dveřních a fasádních systémů, referenčních objektů, možností v oblasti automatizace či efektivního získávání, využívání a především také šetření energie. Prezentace budou probíhat vždy v době od 9:30 do 16:30. Na konci každého dne proběhne losování o hodnotný dárek.

Pro více informací navštivte www.schueco.cz anebo www.premiumpartner.cz.

 
 
Reklama